Jump to content
mac-forum.pl

Kiedy iOS 14.5 najprawdopodobniej będzie można pobrać


Sabinka
 Share

Recommended Posts

iOS 14.5 i powiązane z nim aktualizacje dla iPadOS, macOS, watchOS i tvOS zostaną wkrótce udostępnione, dając możliwość odblokowania iPhone’a za pomocą zegarka Apple Watch, obsługę AirTag, obsługę dual-SIM 5G, ulepszenia Siri, aktualizacje dla Podcastów, Map i Wiadomości oraz wiele więcej.

Kiedy iOS 14.5

iOS 14.5


W ramach swojej kwietniowej konferencji „Spring Loaded”, Apple ujawnił, że iOS 14.5 i inne aktualizacje będą dostępne „od przyszłego tygodnia„, co oznacza, że możemy spodziewać się ich debiutu gdzieś między 26 kwietnia i 30 kwietnia.

Apple poinformował również deweloperów, że wszystkie aplikacje muszą być zbudowane przy użyciu iOS 14 SDK i spełniać wymagania App Tracking Transparency od poniedziałku, 26 kwietnia, co sugeruje, że możemy zobaczyć wydanie nowych aktualizacji systemu operacyjnego w tym dniu.

Aktualizacje iOS mają tendencję do wychodzenia około 10:00 czasu pacyficznego, więc naszym najlepszym przypuszczeniem jest to, że iOS 14.5 i związane z nim aktualizacje zostaną wydane w tym czasie w poniedziałek, 26 kwietnia.

Chociaż nie ma gwarancji, że Apple będzie trzymać się jego zwykłego harmonogramu wydania, to wydaje się być dość rozsądne przypuszczenie, więc zebraliśmy tę listę odpowiadających czasach na całym świecie:

  • Honolulu, Hawaje – 7:00 czasu środkowoeuropejskiego (HST)
  • Anchorage, Alaska – godz. 9:00 AKDT
  • Cupertino, Kalifornia – 10:00 PDT
  • Phoenix, Arizona – 10:00 MST
  • Vancouver, Kanada – 10:00 PDT
  • Denver, Kolorado – 11:00 MDT
  • Dallas, Teksas – 12:00 w południe CDT
  • Nowy Jork, Nowy Jork – 1:00 p.m. EDT
  • Toronto, Kanada – 1:00 p.m. EDT
  • Halifax, Kanada – 14:00 ADT
  • Rio de Janeiro, Brazylia – 14:00 BRT
  • Londyn, Zjednoczone Królestwo – 18:00 czasu środkowoeuropejskiego (BST)
  • Berlin, Niemcy – 19:00 CEST
  • Paryż, Francja – 19:00 CEST
  • Kapsztad, Republika Południowej Afryki – 19:00 SAST
  • Moskwa, Rosja – 20:00 MSK
  • Helsinki, Finlandia – 20:00 EEST
  • Stambuł, Turcja – 20:00 TRT
  • Dubaj, Zjednoczone Emiraty Arabskie – godz. 21:00 GST
  • Delhi, Indie – godz. 22:30 IST
  • Dżakarta, Indonezja – 12:00 WIB następnego dnia
  • Szanghaj, Chiny – godz. 1:00 CST następnego dnia
  • Singapur – godz. 1:00 SGT następnego dnia
  • Perth, Australia – godz. 1:00 AWST następnego dnia
  • Hongkong – godz. 1:00 HKT dnia następnego
  • Seul, Korea Południowa – godz. 2:00 KST dnia następnego
  • Tokio, Japonia – godz. 2:00 JST dnia następnego
  • Adelajda, Australia – godz. 2:30 ACST dnia następnego
  • Sydney, Australia – 3:00 AEST następnego dnia
  • Auckland, Nowa Zelandia – 5:00 NZST następnego dnia

Przeczytaj cały wpis

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.