mariusz1313 1 Posted January 19 Share Posted January 19 ostatni back up i phone robiłem w lipcu 2020 w grudniu 2020 zespuł mi się iphone kiedy loguje sie na icloud sa tam zdjecia i kontakty z grudnia 2020 a kiedy chce odtworzyc back up na nowym iphone to moge odtworzyc jedynie ten z lipca, a przeciez na icloud sa wszystkie dane z grudnia wie ktos jak odtworzyc na nowym iphone te dane z grudnia? 1 Quote Link to post Share on other sites
Administrators dj3ryk 25 Posted January 20 Administrators Share Posted January 20 A spytam czy w grudniu nie używałeś czasami wersji beta na iPhonie ? 0 Quote Link to post Share on other sites
mariusz1313 1 Posted January 20 Author Share Posted January 20 nie mam pojecia zdjecia wróciły ale notatki sa z lipca 0 Quote Link to post Share on other sites
Administrators dj3ryk 25 Posted January 20 Administrators Share Posted January 20 tak przeważnie jest jak się miało wersje beta na telefonie a potem oficjalna. Nie można wybrać zabezpieczenia zrobionego właśnie wersja beta. Bynajmniej tak to na pierwszy rzut oka wyglada. Jedynie co do na nowy telefon znów beta wgrać i wtedy spróbować odzyskać zrobiony grudniowy backup. 0 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts